Timme Afschrift (°1976) houdt zich passioneel bezig met scenografie en meubels. Timme ontwerpt en maakt maatmeubels met een eigen persoonlijkheid.

Als scenograaf werkte Timme voor Fabuleus, Compagnie Cecilia, Ontroerend Goed, Compagnie Lodewijk/Louis en 't Arsenaal (THUIS in 2009) en vele andere gezelschappen. Hij houdt ervan de scenografie procesmatig te laten ontstaan, op de repetitievloer, in samenwerking met de spelers. 

Met Freek Mariën werkte hij reeds samen voor De Schaar Van De TsaarHet Puin Van Eden en The Wetsuitman. In het seizoen 2020-2021 was Timme ook vormgever bij Een of andere Rus (ARSENAAL en Het Kwartier/Freek Mariën). Omwille van corona werd die voorstelling in maart 2021 slechts een keer via livestream aan het publiek getoond. In het seizoen 2022-2023 is er eindelijk de première met live publiek, een uitgebreide speelreeks in Mechelen en een tournee door Vlaanderen.

In het seizoen 2022-2023 werkt Timme met Freek Mariën en Carl von Winckelmann ook samen voor de creatie van Freedom Club. Première op TAZ#2022. Daarna in Mechelen en op reis.