Dichtatuur is een poëzie-democratie bevolkt door jonge stemmen die graag klinken en weerklinken, het liefst muzikaal of oraal maar steeds met wederzijdse toestemming. Tegenstemmen die voordragen, om het met andere woorden te zeggen. Zaken met andere woorden zeggen is dus ook een belangrijke zaak voor Dichtatuur.

Voor deze achtste Dicht-dat-uur editie en de eerste in Café ARSENAAL hebben we voor het nog steeds prangende thema "Quiet quitting" gekozen, indien u niet weet wat dat is, zeker komen kijken! We hebben twee zeer fijne gasten uitgenodigd om dat thema in te vullen. Met name net afgestudeerde woordkunstenaar, uitstekende zangeres en dito schrijfster Anke Verschueren. Om alles wat gebeurt nog meer te illustreren is er niemand minder dan auteur en illustratrice Shamisa Debroey om de avond van live tekeningen te voorzien.

De vaste leden van Dichtatuur, Arno en Hidde Moens, Vincent Dewerie en Laura Vanden Heede, staan uiteraard ook klaar om er een fantastische namiddag van te maken. Verwacht je aan veel woorden, weinig woorden, geen woorden, muziek, beweging, impressies, expressies, espresso's, geen espresso's, verwarring, depressi macchiato's, plezier, nog meer woorden en vooral: een namiddag waarin voor ieder wat wils valt te beleven. Tot dan!

dichtatuur.com 
facebook.com/dichtatuur 

instagram.com/dichtatuur

---

zo 23 april, 15u  
Café ARSENAAL
tickets: €7

Data en tickets

zo 23.04.23 | 15:00
Café ARSENAAL