Aurelie Di Marino (°1986) studeerde in 2009 af aan de KU Leuven als literatuurwetenschapper en in 2013 aan de theaterregieafdeling van Ritcs School of Arts. Ze werkte in het verleden reeds samen met o.a. De Warme Winkel, Milo Rau, Manu Riche,... Van 2014 tot op heden werkt Aurelie met K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) aan artistieke bezettingen van leegstand en publieke of semipublieke ruimtes.

In haar State of the Youth op het TheaterFestival in 2016 hield Aurelie een pleidooi voor uitdagende samenwerkingen, mythes onttrekken aan het dagelijks leven en hun verhouding t.o.v. het verleden, de traditie, de geschiedenis inzichtelijk te maken, het populaire karakter van de ‘levende kunsten’…

Buiten het maken van en/of spelen in creaties, werkte Aurelie als gastdocent aan Ritcs School of Arts en coacht ze de Brusselse jongeren van TransfoCollect, waarbinnen diverse subculturen elkaar ontmoeten in het theater.

Recent maakte/regisseerde ze If There Weren't Any Blacks You'd Have to Invent Them (Kunstenwerkplaats Pianofabriek en d e t h e a t e r m a k e r) en Cerebriraptor (Theater Antigone).

In het seizoen 2019-2020 ensceneerde ze samen met Johan Dehollander, Aminata Demba, Gorges Ocloo, Jeroen Van der Ven en Dirk Van Dijck Race (ARSENAAL) van David Mamet. Race toerde in het seizoen 2020-2021 opnieuw door Vlaanderen.