Er werd beslist dat de eerste editie van het podcastfestival van De Standaard in Oostende, gepland op 3 en 4 december, zal worden uitgesteld naar de lente. De eerste editie zal plaatsvinden op 1 en 2 april 2022. De stijgende cijfers van de coronapandemie doet hen met spijt besluiten dat ze de festivalgangers begin december de fijne beleving niet kunnen bieden die ze voor ogen hadden: een tweedaags feest voor het oor met het beste dat podcast te bieden heeft. Ze rekenen erop dat de omstandigheden in het voorjaar van 2022 wel ideaal zijn.

 Maar er is ook goed nieuws, want de Oorkondes, de Vlaamse podcastprijzen, zullen ze wél al in december 2021 uitreiken. Ze bekijken nu in welke vorm we dat kunnen doen, rekening houdend met de maatregelen die het Overlegcomité nam. Ze vinden het dan ook belangrijk de awards ook dit jaar al uit te reiken, als teken van steun en erkenning voor de Vlaamse podcast en podcastmakers. 

 Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie, en ontvangt u snel meer praktische informatie over de uitreiking in december. We hopen u dan ook alsnog te mogen ontvangen. Hetzij digitaal, hetzij live. Laat er ons vooral samen een mooie, eervolle en verrassende uitreiking van maken.

---

Stemmen voor deze dames en hun/onze podcast kan t/m dinsdag 30 november via https://www.visitoostende.be/n...  

---