NOK is een jong theatercollectief van zeven spelers en makers. In 2015 begonnen aan de toneelschool in Leuven (LUCA Drama), in 2020 samen afgestudeerd. Tot nu toe maakten ze al een groteske voorstelling en organiseerden ze twee theaterfestivals, in Mechelen en in Brussel. Momenteel houdt onderzoek naar het collectieve hen bezig.

Deze zoektocht naar het collectieve delen ze graag met een publiek. Na eerdere momenten bij RADAR Mechelen en DE MAAN, gaan ze op deze afsluitende dag graag met jou in gesprek over collectiviteit. De reeks begon heel specifiek met een focus op jonge theatermakers en -spelers en hoopt nu zo breed mogelijk te eindigen. NOK nodigt iedereen uit voor een zaterdagnamiddag vol gesprekken en kennismakingen - een collectief experiment an sich.

Ben je actief in de buurtwerking, heb je ervaring met collectief wonen, wil je je toekomstplannen delen voor een groots project op basis van werken in horizontale structuren? Bedenk het vooral zelf! Kom luisteren, dagdromen, op tafel kloppen, plannen smeden,... Neem vriend en vijand mee, deel naast meningen ook een gezellig ‘koffiemoment’ en sluit de dag af met een theatervoorstelling Eerst

---

Bij En Avant #1 organiseerde NOK een reflectiemoment over wat en hoe het is om als collectief te werken, vroeger en nu. Lees meer op enavantenavant.be

  • NOK is Anaïs Jansen, Anke Somers, Egon Schoelynck, Ellis Meeusen, Kyra Verreydt, Runa Robbroeckx en Tom Voet
  • ---
  • Namiddag over 'het collectieve'
  • za 24 sept van 13u tot 18u bij ARSENAAL/LAZARUS Mechelen inschrijven verplicht (info volgt)
  • ---
  • Interesse? Stuur een mailtje naar lina@arsenaallazarus.be en we brengen je op de hoogte van het programma van zodra het gekend is.

Data en tickets

za 24.09.22 | 13:00
ARSENAAL/LAZARUS Mechelen