Stap uit je comfortzone en maak je klaar voor de meest opwindende danservaring in de stad! Fuzzz, het gloednieuwe feestconcept dat dansers met een avontuurlijke geest samenbrengt, is er om jouw nacht te transformeren in een onvergetelijk avontuurtje.

Wat maakt Fuzzz anders? Verwacht een mix van onvoorspelbare muziekstijlen die je danspassen uitdagen en je ziel doen trillen. Van funky beats tot aanstekelijke hiphop, opzwepende elektronische deuntjes en verrassende muzikale wendingen, we hebben het allemaal! Onze ervaren DJ's weten precies hoe ze je op de dansvloer kunnen laten opgaan in een onweerstaanbare melodie.

Maar er is meer! Bij Fuzzz draait het niet alleen om dansen, maar ook om interactie en avontuur. We hebben enkele spannende verrassingen en dansspelletjes in petto die je uitdagen om nieuwe mensen te ontmoeten en je grenzen te verleggen. Verlies jezelf in het moment en ontdek nieuwe connecties terwijl je de nacht doorkruist.

Of je nu een doorgewinterde danser bent die altijd op zoek is naar iets nieuws, of een beginner die gewoon plezier wil hebben, Fuzzz heet je van harte welkom! Breng je vrienden mee, maak nieuwe dansmaatjes en laat jezelf gaan op de unieke energie van ons feest.

Klaar om je dansavontuur te beginnen? Haal je beste dansschoenen uit de kast, stel je open voor het onverwachte en sluit je aan bij ons op Fuzzz. Dit wordt een nacht die je niet snel zult vergeten!

Let op: Fuzzz houdt zich aan alle geldende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. We zorgen ervoor dat jij en je medeavonturiers kunnen genieten van een veilige en zorgeloze feestervaring.

We kijken ernaar uit om je op de dansvloer te zien tijdens Fuzzz

event op facebook

---

vr 9 juni om 22u
Café ARSENAAL
Gratis!

Data en tickets